Yaşam

Hafsanur Sancaktutan’ın intihara teşebbüs ettiğini söyleyen Bircan Bali tepki gösteriyor: Bu kadına şiddet

Söylemezsem programının sunucularından Bircan Bali, genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın cuma akşamı bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiğini iddia etti. Sosyal medya hesabından bileklerini göstererek intihar iddiasını net bir şekilde yalanlayan Hafsanur Sancaktutan, zehirlendiği için hastaneye kaldırıldığını söyledi. Oyuncunun bu açıklamasına inanmayan Bali, kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, yansımalar da beraberinde geldi.

BİRCAN BALI: MAHKEMEYE VERİN HTS KAYITLARINI İSTEYECEĞİM

Hafsanur Sancaktutan’ın “Zehirlendiğim için hastaneye kaldırıldım. İntihar yok” diyerek bileklerini paylaştığına inanmayan Bali, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bileğini iyi kamufle etmiş. sevgilisinden ayrıldıktan sonra yemek yedi mi, bunun bir intihar girişimi olduğunu biliyorum, dava açarsa HTS’ye “Kayıtları çıkaracağım. O gün telefonda ne söylendiyse ortaya çıkacaktır. Doğru olması için her şeyi yapacağım” dedi.

BİRCAN BALI TEPKİLER

Hafsanur Sancaktutan’ın intihar etmeye çalıştığından emin olduğunu söyleyen Bali, geri adım atmadı ve oyuncunun bileğini paylaştı. Bali’nin sözlerinin şiddet içerdiğini söyleyen kullanıcılar, “Artık buna dur deyin” diyerek sitem etti.

ihsangazi-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu