Yaşam

Okullarımızın bakım ve onarımları hızla devam ediyor

Karabağlar Belediyesi, eğitime takviye konsepti kapsamında acil ihtiyaç duyulan okullardaki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Yaz tatili devam ederken Karabağlar’da birçok okulda hummalı çalışmalar yürütülüyor. Yeni eğitim dönemi öncesi birçok okulun iç ve dış cephe boya, sıva, tesisat ve kapı tamiri gibi işleri yapılıyor.

Şu ana kadar Karabağlar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi, Ahmet Ragıp Üzümcü İlköğretim Okulu, Kazım Karabekir Ortaokulu ve İlkkurşun İlköğretim Okulu’nun dış cephe boyası tamamlandı. Şeker Mevhibe Ortaokulu ile Adil İçel İlköğretim Okulu’nun öğretmenleri ve iç duvarları da boyandı. Vali Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nin dış cephe boyası ve Limontepe Seniye Hasan Saray İlköğretim Okulu’nun iç duvar boyası devam ediyor.
Toplam 25 okulu kapsayan çalışmalar, okullar açılmadan önce tamamlanacak. Karabağlar Belediyesi bu işlerin yapılması için 4.150.000 liraya ihale yapmıştı.

Eğitim önceliğimiz!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin tüm gücüyle geleceğimizin teminatı olan çocukların, öğretmenlerin ve ailelerin yanında olmaya devam edeceğini söyledi. Önder Selvitopu, eğitime her yönden destek vermeye devam edeceklerini vurgulayarak, “Bu çocuklar bizim yarınlarımız. Öğrenme koşulları ne kadar sağlıklı olursa, motivasyonları o kadar yüksek olur. Onlar için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu