Haber

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç: Artık çocuklar ölmesin, hastaneler bombalanmasın

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ilişkin, “Artık çocuklar ölmesin, hastaneler bombalanmasın” dedi.

MHP’nin Van merkezli Hakkari, Şırnak, Siirt, Bitlis, Ağrı ve Iğdır illerini kapsayan ‘Diyar Diyar Anadolu 2024’e Doğru Genişletilmiş Bölgesel İstişare Toplantısı’ Edremit ilçesinde bir otelde gerçekleştirildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç başkanlığındaki toplantıya MHP’li milletvekilleri, 7 ilin il başkanları, MYK üyeleri, partililer ve AK Parti Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer katıldı. Burada konuşan Nevşehir Milletvekili Kılıç, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına değinerek, “İsrail’in Gazze’de uyguladığı vahşet bize vatansızlığın ne demek olduğunu çok acı bir şekilde bir kez daha gösterdi. Bu vesileyle bu kürsüden, “Tüm dünyaya bu zulmün bir an önce son bulması için çağrıda bulunmak istiyorum. Artık çocuklar ölmemeli, hastaneler bombalanmamalı” dedi.

‘ÜYELERİMİZ VURDUĞUNDA HAİNLER İNLİYOR’

MHP olarak halkın hizmetinde olduklarını belirten Kılıç, “Hiçbir güç kararlılığımızı ve irademizi zayıflatamaz. Türkiye çok taraflı saldırı ve tehdit altındadır. Alevileriyle, Sünnileriyle, Türkleriyle, Kürtleriyle biriz, biriz. büyük, hayattayız, her zaman birlikteyiz. Çünkü amacımız istikrar ve hizmet için uyumlu bir yönetimle umutlu bir geleceğe ulaşmaktır. Merkezden yerele, istikrarı bozmadan umuda doğru gerçek ilerlemeyi sağlamaktır. Akıl birdir, genelden yerele birlik, ülkede ve yönetimde uyum oluşturmak. Yerelde gücü ve ülkede bölünmeden, parçalanmadan istikrarı sağlamak. Türkiye “Biz güçlüyüz, milletimiz basiretli. Terörle mücadeleyi mutlak başarıyla tamamlamamız, bu kanlı döngüyü milletimizin ve ülkemizin gündeminden çıkarmamız gerekiyor. Yıllardır bizi birbirimize düşürmeye, güzel ülkemizi parçalamaya çalışan iç ve dış güçler bugüne kadar başarılı olamadılar ve bundan sonra da asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Türkiye, bölücü terörün belini kırmak ve ortadan kaldırmak için büyük bir çaba içindedir. Kanlı örgütün dağ ekibi yok oluyor. Mehmetlerimiz saldırırken hainler inliyor. “Bu bağlamda başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere ülkemizin her kurumu terörle mücadelesini aktif olarak sürdürmektedir” dedi.

‘MÜHÜRÜNÜZÜ MİLLET İTTİFAKININ YANINDA KULLANIN’

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde seçmenlerin Cumhur İttifakı’na oy vereceğini belirten Kılıç, “Adalet, dürüstlük, doğruluk, ahlak ve bilgelik bizi biz yapan erdemlerdendir. Ne istiyor? kendisi için isteyecek, diğeri için isteyecek, kendisi için isteyecek.” “Bana göre, insanlığın istemediğini diğeri için de istemeyeceği bir tepeye, tam bir yürekle, gönül dolusu ve edep zenginliğiyle ulaşmaktan başka alternatif yoktur. Aksi halde çatışmalar bitmez. Aksi takdirde çatışmalar bitmez. Gözyaşları durmayacak” dedi.

haberkarakecili.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu