Haber

Kartal Belediyesi Hatay’da 225 Bin Kişiye Gıda Dağıttı

Kartal BelediyesiKahramanmaraş’ta 6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma yol açtığı illerden biri. Hatay Yardım etmeye devam ediyor. Bu kapsamda bugüne kadar Defne ilçesinde yaklaşık 225 bin kişiye sıcak yemek dağıtıldı.

Kartal Belediyesitarafından kurulan Gıda Bankası ve Aşevi, Hatay Türkiye’deki depremzedelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Kartal Belediyesi Hatay Afet Uyum Merkezi’nde pişirilen yemekler sabah, öğle ve akşam ekiplerin belirlediği noktalarda depremzedelere servis ediliyor.

Depremden etkilenen Hatay’da Kartal Belediyesi bugüne kadar yaklaşık 225 bin kişiye sıcak yemek ulaştırdı.

“YARALARIMIZI SARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Gıda Bankası ve Aşevi projesinin hayata geçirilmesindeki en değerli sebeplerden birinin de bu tarz felaketlerde sıcak yemek ihtiyacını karşılamak olduğuna dikkat çekerek, “Daha önce de belirtmiştik ki biz bunu kurarken Gıda Bankası ve Aşevi özellikle afetlerde bizim için çok önemliydi.”Hatay’daki afet bunu bir kez daha gösterdi. Depremde hayatını kaybeden tüm canlarımızı rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yaralarımızı birlikte sarmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu