Haber

Brezilyalı yıldız Galatasaray’a resmen imza attı

Aktarçalışmalarına devam ediyorlar Galatasaray, İngiltere Premier Lig grubu Fulham’da‘itibaren Carlos Vinicius Sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı. Ruhsat dün gece verildi BrezilyaSantrafor sözleşmeyi imzaladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Brezilyalı santrafor Carlos Vinicius Alves Morais’in sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda oyuncu ve kulübü Fulham ile anlaşmaya vardı.”ifadelere yer verildi.

Sözleşme detayları kesinleşti

Brezilyalı stoper Carlos Vinicius’un transferi Fulham’daile 600 bin euroSarı-kırmızılı kulüp, kira bedelini ödeyecek ve ayrıca Serge Aurier için Nottingham Ormanı’na gidecek. 100 bin euro bonservis bedeliödeyecek.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırımlar AŞitibaren ‘Borsaİstanbul’a gönderildi, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP)Açıklamada Carlos Vinicius için şu ifadeler kullanıldı:

“Profesyonel futbolcu Carlos Vinicius Alves Morais ve kulübü Fulham ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varıldı. Buna göre futbolcuya 600 bin euro net geçici transfer ücreti ödenecek. Futbolcuya 2023-2024 sezonu için net 600 bin euro sezonluk transfer ücreti alınacak. Ücret ödenecek.”

Carlos Vinicius kimdir, performansı ve mesleği nasıldır?

25 Mart 1995Açık Brezilya’nın Bom Jesus das Selvasşehirde doğmuş Carlos Vinicius, kariyerine SantosAltyapıda başladı.

daha sonrasında Palmerias’ageçiş Brezilya merkez ileriAvrupa’daki ilk macerası Portekiztakım Real’eTransfer olarak yaşadı.

Real’deki performansıyla dikkat çeken Vinicius, Napoli’yeTransfer edildi ve bazı takımlara kiralandıktan sonra Benfica’yatransfer ücretiyle geçti.

Benfica’dan Tottenham’aKiralık olarak katılan 29 yaşındaki santrfor, bir sezonun ardından bu kez PSV’yle Portekiz ekibine geri döndü. Eindhoven’akiralandı.

2022/23sezonda Fulham’daBir oyuncuyu transfer etmeye çalışırken , 5 milyon euroKarşılığında bu transfer gerçekleşti.

İngilizcetakımının formasıyla 48 maça çıkan Carlos Vinicius, 8 gol ve 3 asist kaydetti.sergilendi.

Kariyeri boyunca toplam 232 maçta forma giyen Vinicius, 85 gol ve 35 asist kaydetti.Katkıda bulundu.

2019/20Sezon boyunca attığı 18 golle Portekiz Ligi’nin en golcü oyuncusu oldu. Vinicius 1 Hollanda Kupası, 1 Hollanda Süper Kupası ve 1 Portekiz Süper Kupasını kazandıO da yaşadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu