Haber

Bayrampaşa Millet Bahçesi hizmet için gün sayıyor

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ekibiyle birlikte 45 bin metrekarelik alan üzerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Millet Bahçesi projesinde incelemelerde bulundu. Proje hakkında mühendislerden bilgi alan Önder Aydıner, “Bayrampaşa’yı seviyoruz. İlçemize betona değil yeşile yatırım yapıyoruz. Söz verdiğimiz gibi toplam 15 işlevli Millet Bahçemizi hızla tamamlayarak siz değerli halkımızın hizmetine sunacağız.

15 FONKSİYONLU TOPLAM

Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski Pancar Motor Fabrikası alanında üretimi büyük ölçüde tamamlanan 45 bin metrekarelik Millet Bahçesi’nde; yer altı otoparkı, tematik bahçeler, çocuk oyun alanları, aktivite ve pilates alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, koşu parkuru, müze ve kütüphane, biyolojik gölet, kuru havuz, çim amfiler, halk kahvesi ve gül bahçesi bulunmaktadır. Bayrampaşa’nın havasını değiştirecek projenin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.

“YEŞİLE YATIRIM YAPIYORUZ”

Dinamik bir ruhla proje üstüne proje geliştirdiklerini belirten Önder Atila Aydıner, “Bayrampaşa’yı çok seviyoruz. İlçemize betona değil yeşile yatırım yapıyoruz. Söz verdiğimiz gibi 15 işlevli Millet Bahçemizi en kısa sürede tamamlayarak siz değerli halkımızın hizmetine sunacağız. Bu projeye ‘şaheser’ diyebiliriz. Projemiz tamamlandığında vatandaşlarımızın hayatına büyük bir renk katacak, gelecek nesillere çok güzel bir miras olarak kalacak ve ilçemiz Bayrampaşa millet bahçesi ile anılacaktır. Şehrimize ve insanımıza hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı’nın da katıldığı incelemede, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Gemici, Naser Şimşek, Gökhan Balekoğlu ile Ahmet Tüfekçi ve Yalçın Sırakaya da hazır bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu